Wie speelt er Horse Reality?

Gepubliceerd op 28 januari 2020 16:13

Hoi allemaal!

Kennen jullie Horse Reality (afkorting: HR) al? Zo niet, ga het dan gauw spelen! HRC en DP zijn betaalmiddelen. Speel je het al wel, zeg dan je gebruikersnaam van HR in de reacties! Ik heet op HR 3217vubo. Zo ziet mijn profiel eruit:

Wat fok ik

Hoi, ik ben een fokker van Fjorden, IJslanders, Mustang horses, Oldenburgers, Trakehenners en Arabieren en daarom vraag ik: Heeft iemand nog een goed(koop) paard van 1 van die rassen te koop staan? Stuur mij een berichtje als je dat te koop hebt staan! 

Andere paarden trainen

Ook train ik paarden voor 500 HRC. Hoe?

  1. Maak en privéverkoop voor mij aan.
  2. Ik train je paard vol en verzorg je paard.
  3. Ik maak een privéverkoop voor jou aan met 500HRC meer dan ik voor het paard heb betaald.

Samenwerken

Ik werk samen met cinderella23 en essan. Als je ook met mij wilt samenwerken, stuur mij dan een berichtje! Ik heb ook heel veel dekhengsten die natuurlijk wel wat kosten. Tenzij je met mij samenwerkt!

DP

En natuurlijk ben ik zoals meerdere op zoek naar DP, zodat ik een club kan aanmaken, die dan Mustangs, Arabieren, Ijslanders, Fjorden, Oldenburgers, Trakehenners en Shires heet!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.